Servicii

dog, labrador, pet

Dresaj de bază

Cuprinde două programe standard: Disciplină și Agresivitate.
În programul Disciplină, câinele învață următoarele comenzi: așezat, culcat, mers la pas, poziție de așteptare.
În programul Agresivitate, câinele învață următoarele comenzi: Atac, lasă și apărare stăpân.

Dresaj extins

În funcție de necesitățile sau dorințele clientului se pot efectua, cu un cost suplimentar, mai multe comenzi precum: Paza unui obiect sau obiectiv, refuzul de hrană ș.a.m.d.
dog, pet, owner

Întrebări frecvente

Programul standard se efectuază pe o perioadă de 45 de zile, iar prețul variază în funcție de cerințele clientului și hrana oferită. Prețul este în trend cu cerințele pieței din care facem parte. Dacă, pe perioada dresajului, clientul dorește să adauge și alte opțiuni față de cele inițiale, timpul alocat efectuării dresajului animăluțului crește, implicit și costul.

Limitele de vârstă diferă în funcție de rasa acestuia. Chiar dacă limitele de vârstă ale unui dresaj bine efectuat ar fi între 8-24 luni, orice câine, indiferent de vârstă, cu o perioadă mai lungă de timp, poate fi dresat. Preferabil este ca dresajul animalului să poată fi făcut la o vârstă fragedă, între limitele menționate, pentru dobândirea corectă a comenzilor date de către stăpân.

Pe perioada dresajului, animăluțul este cazat la noi, fără costuri suplimentare. Clientul poate opta în ceea ce privește hrana:
1. O poate achiziționa singur în funcție de brand sau sortimentul preferat pe toată perioada dresajului.
2. Noi asigurăm, contra cost, hrană câinelui în funcție de rasă, talie sau indicațiile oferite de către client cu privire la starea de sănătate a acestuia.